The-Best-A-Mo-Can-Get-barbershop-Inside-2

Kapsalon Haren Majesteit

‘Waar de klant koning is’. Dat is de slogan van kapsalon Haren Majesteit in Someren. “Ik luister en neem de tijd voor een klant”, vertelt eigenaresse Bianca Greijmans. De kapsalon werd op zondag 7 september 2014 geopend.

Bianca is vanaf 1 september 2014 eigenaresse van Haren Majesteit, dat voorheen kapsalon Curl & Color was. “Anja, de vorige eigenaresse, vertelde me te willen stoppen met Curl & Color, waar ik op dat moment werkte.  Ze vroeg me of ik het bedrijf wilde overnemen. Ik zei direct ‘ja’. Ik voel me in deze kapsalon helemaal op mijn plek, met name door de vaste klantenkring.” In een week tijd werd de zaak verbouwd. Er kwam een nieuwe vloer, balie en er werden nieuwe meubels geplaatst. “Ik wil met het interieur rust uitstralen en een huiskamergevoel creëren”, vertelt Bianca. “Daarnaast plaatste ik nieuwe wasbakken met een massagefunctie. Dat past ook weer bij het motto ‘de klant is koning’. Ik wil de klanten graag in de watten leggen, door extra aandacht, service en kwaliteit.

Haren Majesteit is dus een allround dames en heren kapsalon. Voor al je knip en kleurwensen of juist een passend advies. Het deskundig team van haarstylisten van Haren Majesteit beheerst de nieuwste technieken op het gebied van knippen en kleuren, en is altijd op de hoogte van aankomende trends. Bij Haren Majesteit kijken ze eerst welke stijl het beste bij jou en je haar past, zodat ze je een persoonlijk advies kunnen geven. De haarstylisten van Haren Majesteit blijven zich ontwikkelen in verschillende kleur- en kniptechnieken, knippen van herenkapsel, krullen knippen, balayage, highlight of extensions.  Iedereen is uniek, dus ook je kapsel!

Wij werken uitsluitend met topmerken zoals Artistique Nederland en met de producten van Eleven Australia en weten je dan ook te vertellen wat het beste bij jouw haartype past. In 2022 zijn we weer verkozen tot kapsalon van het Jaar 2022, in onze regio.
Ontzettend trots en dankbaar dat iedereen weer massaal op ons heeft gestemd, we voelen ons vereerd!

Haren Majesteit aan het Wilhelminaplein 5b in Someren is op maandag van 13.00 tot 18.00, dinsdag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 18.00 uur geopend. Op vrijdag is de kapsalon van 09.00 uur tot 21.00 uur geopend en op zaterdag van 08.00 uur tot 16.00 uur. Voor meer informatie loop binnen bij onze salon of bel naar +31 (0)493-495700.