WIE ZIJN WIJ

The-Best-A-Mo-Can-Get-barbershop-Inside-2

Kapsalon Haren Majesteit

‘Waar de klant koning is’. Dat is de slogan van kapsalon Haren Majesteit in Someren. “Ik luister en neem de tijd voor een klant”, vertelt eigenaresse Bianca Greijmans. De kapsalon werd op zondag 7 september 2014 geopend.

Bianca is vanaf 1 september 2014 eigenaresse van Haren Majesteit, dat voorheen kapsalon Curl & Color was. “Anja, de vorige eigenaresse, vertelde me te willen stoppen met Curl & Color, waar ik op dat moment werkte.  Ze vroeg me of ik het bedrijf wilde overnemen. Ik zei direct ‘ja’. Ik voel me in deze kapsalon helemaal op mijn plek, met name door de vaste klantenkring.” In een week tijd werd de zaak verbouwd. Er kwam een nieuwe vloer, balie en er werden nieuwe meubels geplaatst. “Ik wil met het interieur rust uitstralen en een huiskamergevoel creëren”, vertelt Bianca. “Daarnaast plaatste ik nieuwe wasbakken met een massagefunctie. Dat past ook weer bij het motto ‘de klant is koning’. Ik wil de klanten graag in de watten leggen, door extra aandacht, service  en kwaliteit.

Haren Majesteit is dus een allround dames en heren kapsalon. Voor al je knip en kleurwensen of juist een passend advies. Het deskundig duo van Haren majesteit beheerst de nieuwste technieken op het gebied van knippen en kleuren, en is altijd op de hoogte van aankomende trends. Bij Haren majesteit kijken ze eerst welke stijl het beste bij jou en je haar past, zodat ze je een persoonlijk advies kunnen geven. Iedereen is uniek, dus ook je kapsel!

Opening

Op zondag 7 september 2014 werd de kapsalon geopend. “De opening was een succes.
Het was erg druk. Ik denk dat er wel 300 mensen geweest zijn.”

Naast Bianca zelf werkt Ilse Hendriks, Joelle Brouwers en Matilde Mutsers in de kapsalon.  Knippen, föhnen, kleuren, metamorfose, permanent, hairextensions en make-up behoren hier tot de mogelijkheden. “Kleuren gebeurt met ammoniavrije haarverf. Dat is minder schadelijk voor haar en hoofdhuid.” Bij de kapsalon worden de merken Gold, RAW van Matrix en Pupa Milano verkocht en gebruikt. Gold en RAW zijn organische merken op basis van etherische oliën. Het is geschikt voor mensen met een gevoelige, snel geïrriteerde hoofdhuid. De merken hebben producten die silecone, parabenen- en sulfaatvrij zijn. “Een leuke coupe en haarkleur zijn belangrijk maar vergeet vooral de verzorging niet, wanneer het haar gezond is komt alles beter tot z’n recht, vertelt Bianca”

Haren Majesteit aan het Wilhelminaplein 5b in Someren is op maandag van 13.00 tot 18.00, dinsdag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 18.00 uur geopend. Op vrijdag is de kapsalon van 09.00 uur tot 21.00 uur geopend en op zaterdag van 08.00 uur tot 16.00 uur. Voor meer informatie bel 0493-495700.

Artikel 17-09-2014 ’t contact

Award voor Haren Majesteit

SOMEREN – Haren Majesteit in Someren is verkozen tot kapsalon van het Jaar 2016, in onze regio. De verkiezing draait volledig om de beoordeling van de consument. Gemiddeld wist Haren Majesteit het cijfer 9,6 te halen.
“Deze titel is de kroon op ons werk”, zegt eigenaresse Bianca Greijmans.

Consumenten konden van 12 april tot en met 31 mei rapportcijfers geven voor klantvriendelijkheid, sfeer, interieur en prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast mochten stemmers een geschreven beoordeling geven en werd er gevraagd naar verbeterpunten. Doordat Haren Majesteit een gemiddeld cijfer boven de 9,5 heeft gekregen en de meeste stemmen wist binnen te slepen, krijgt de kapsalon een Gold Award. De medewerkers van Haren Majesteit mogen op maandag 27 juni hun prijs in ontvangst nemen, uit handen van Dirk Zeelenberg, tijdens een awardshow in Oegstgeest.

                                                                                                                                             Artikel 9-06-2016 ‘t Contact