Knippen

 

Bij Haren Majesteit knippen we mannen en vrouwen van jong tot oud.
Een kapsel moet aansluiten bij jouw persoonlijke stijl. Iedereen is uniek, dus ook je kapsel. Geef bij ons aan wat je zelf voor ogen hebt en wij komen samen tot een passende coupe. Er anders uitzien dan anderen, zonder daarbij te shockeren. Dat vinden we belangrijk. Een kapsel moet je eenvoudig in model kunnen brengen. Snel en met weinig hulpmiddelen. Zowel voor dames als heren. We kiezen voor moderne kniptechnieken volgens de laatste trends.  

 

 

 

 

Kleuren

Wij van Haren Majesteit zijn specialist op het gebied van haarkleuren. We werken met alle beschikbare technieken en verf van Artistique.
Artistique werkt ammonia, PPD, resorcinol en parabenen vrij en is verrijkt met pure organische olieen van argan en spireazaad, dus zeer mild en verzorgend voor haar en hoofdhuid. Ondanks de milde substantie is de grijsdekking super! Iedereen is uniek en daarom krijgt iedereen een persoonlijk haarkleur advies. We kijken onder andere naar je huidige haartint, naar de kleur van je huid, de coupe die we gaan knippen en de kwaliteit van je haar. De kwaliteit van het haar is heel belangrijk, je kunt nog z’n mooie kleur of geknipte coupe hebben als je haar kwaliteit niet goed is komt dit alles niet tot zijn recht. Voor klanten die graag zelf hun haar willen kleuren, wij verkopen ook professionele haarverf, speciaal voor thuisgebruik. Voor een persoonlijk haarkleuradvies kun je altijd even binnenlopen.

 

ARTIPLEX PROTECTION & HEALING SYSTEM
Kan toe gevoegd worden aan de verf. Deze hoog geconcentreerde formule is verrijkt met plantaardig gehydroliseerde proteïnen.Daardoor kan het product ernstig beschadigd haar herstellen en versterken.
Ook voorkomt het extra beschadigingen tijdens het kleurproces.
Er zijn duizenden klanten razend enthousiast over dit product!!

 

Metamorfose

Heb je zin in een compleet nieuwe look? Wij van Haren Majesteit adviseren en geven je een eigentijds/passend kapsel, een mooie haarkleur en een bijpassende make-up. Natuurlijk krijg je van ons de nodige adviezen om het thuis ook weer zo leuk in model te krijgen. De metamorfose duurt circa 2,5 uur en bestaat uit een knip & kleur advies, knippen, kleuren, make-up advies, make-up aanbrengen & natuurlijk het stylen van het haar + een leuke voor & na foto om te bewaren. Natuurlijk krijgt het haar na het kleuren nog een intensieve verzorging.
Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.
(voor foto’s zie onze facebook pagina)

Cadeautip:
Geef iemand die je kent, een metamorfose cadeau of een gewone behandeling door middel van een Haren Majesteit cadeaubon.

 

Permanent

Denk jij eraan om een permanent te nemen? Is je haar futloos en dun of wil je gewoon sexy krullen? Loop vrijblijvend even binnen voor een passend advies. We bekijken je haar, bespreken dan even wat je verwacht van een permanent en of dat mogelijk is.

 

Hair extensions

Bij Haren majesteit streven we altijd naar een passend kapsel voor elke klant.
Dit betekend dan ook dat wanneer jij je haar te kort of wat aan de dunne kant vind we gebruik kunnen maken van hair extensions. We gebruiken diverse technieken en altijd 100% human hair zodat je het thuis kunt behandelen als of het eigen haar is, de techniek die we gebruiken is afhankelijk van de te creëren coup en je type haar. Hair extensions zijn er in verschillende soorten, in losse plukjes of in hele stroken. Waar we voor kiezen wordt bepaald bij een persoonlijk advies in de kapsalon zodat je met een zo natuurlijk mogelijke look de deur weer uit gaat. Heb je interesse bel ons gerust dan kunnen we een afspraak maken voor een passend advies. Ook voor feather head extensions kunt u bij ons terecht.

 

Make-up

Ook voor visagie kunt je bij ons terecht. Bianca is naast allround kapster ook gediplomeerd visagiste. Wil je er graag schitterend uitzien voor een feestje of juist een passend make-up advies. Maak een afspraak bij Haren majesteit Someren. Verder leggen wij ook graag uit hoe je het beste je make-up aan kunt brengen.