Lieve klanten van Haren Majesteit,

Tijdens de persconferentie hebben we te horen gekregen dat wij en alle andere kapperszaken binnen Nederland hun deuren gesloten moeten houden. Ondanks het feit dat dit te verwachten was komt het nieuws alsnog erg hard aan.

Wij hebben ons aan de richtlijnen van het RIVM te houden en om deze reden moeten wij onze deuren gesloten houden tot 28 april. De afspraken die reeds gemaakt zijn zullen helaas moeten worden verzet.
Vanaf morgenvroeg gaan we onze klanten bellen om nieuwe afspraken in te plannen.

Wij willen via deze weg al onze klanten bedanken voor hun lieve berichten, kaarten en steunbetuigingen.
Door jullie houden wij de moed hoog en weten we als we onze deuren weer mogen openen dat we weer op jullie kunnen rekenen!

Voor ons breekt een tijd van veel onzekerheden aan. Onze vaste lasten lopen gewoon door en van de overheid krijgen we slechts een kleine omzet compensatie, gelukkig worden de lonen wel grotendeels vergoed. Om een deel van onze vaste lasten op te vangen laten we de verkoop van onze producten gewoon doorgaan. Wij begrijpen dat jullie liever niet met een uitgroei rondlopen daarom bieden wij  hoogwaardige haarverf sets aan met de kleur die u van ons gewend bent, natuurlijk gratis bezorging aan huis.

Wij bieden onze welgemeende excuses aan voor het grote ongemak, echter betreft het pure onmacht. We hopen dat jullie allemaal gezond blijven en dat Nederland weer snel in gezonde toestand mag verkeren zodat wij u weer spoedig mogen verwelkomen bij ons in de salon. Wij blijven telefonische bereikbaar op 0493-495700

Met vriendelijke groet,

Bianca, Ilse, Joelle en Mathilde
Team Haren Majesteit